De 10 mooiste rustige kustplaatsen van Spanje

De 10 mooiste rustige kustplaatsen van Spanje

Spanje, het land van de zon, flamenco, prachtige steden en feestgedruis aan de bekende Costa’s. Maar doe ons maar het authentieke Spanje, in heerlijk rustige Spaanse kustplaatsjes. Daar waar de siësta nog serieus genomen wordt en de klok net iets langzamer tikt. We hebben 10 van de mooiste en leukste rustige Spaanse badplaatsen voor je uitgezocht. Op plaats 9 vinden we Altea en op plaats 10 Moraira. Een verdiend resultaat.

Een stukje noordelijker gelegen dan Altea ligt Moraira, een levendige kustplaats aan de Costa Blanca die desondanks nog niet is verpest door het toerisme. Hier vind je geen enorme hotels en rijen toeristenwinkeltjes, maar wél een grote jachthaven, een vissershaven waar je dagelijks verse vis van de beste kwaliteit kunt kopen, een gezellig winkelcentrum en een gemoedelijke sfeer. De restaurants in Moraira zijn van uitstekende kwaliteit maar het prijsniveau ligt wel wat hoger dan in de omringende badplaatsen. (Bron: 27vakantiedagen.nl)

Zorgeloos investeren met EPIC villas. Blijf op de hoogte van het actuele aanbod met onze nieuwsbrief en mis niets uit Benissa en omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Compare