Diensten

Zorgeloos investeren in een Spaanse vakantiewoning

1. Aankoopbegeleiding

Graag delen wij onze kennis van dit unieke gebied aan de Costa Blanca met u door u te ondersteunen bij uw zoektocht naar een droomvilla. Welke woonwensen heeft u, wat zijn mooie locaties en wat is voor u de beste keuze? Samen bespreken we uw wensenpakket en maken een selectie van geschikte villa’s. We verzorgen de afspraken bij de diverse makelaars en begeleiden indien gewenst de bezichtigingen. We werken alleen samen met Nederlandssprekende partners. Zoals wellicht bekend staan woningen bij meerdere makelaars te koop voor dezelfde vraagprijs. Kies daarom voor een makelaar die uw wensen het best vertaald naar een droomplek onder de zon. We willen u daar graag bij van dienst zijn. Bekijk hier het actuele woningaanbod.

2. Renovatie

Pas uw woning geheel aan de wensen van de huidige tijd aan, zowel qua techniek als design. Een metamorfose zorgt ervoor dat een gedateerde woning wordt omgetoverd in een prachtige, hedendaagse luxe villa. Om meer ruimte te creëren kunt u ook denken aan een aan- of uitbouw. Ondersteund door vakkundige partners kunnen wij u begeleiden in dit traject.

3. Nieuwbouw begeleiding

Bij de bouw van een nieuwe villa komt heel wat kijken. Om te beginnen is het belangrijk om te weten of alle benodigde vergunningen er zijn. Wij nemen alle zorg uit handen en begeleiden u tijdens het complete nieuwbouwproces. Als u nog geen ontwerp heeft voor een nieuwe villa, dan kunnen we dat samen met u realiseren. Op deze manier kunt u ervan verzekerd zijn dat de opgeleverde woning straks echt uw droomvilla is!

4. Restyling

Geef u villa een hedendaags interieur. Met kleine veranderingen kan al een heel groot verschil gemaakt worden. Door een muur van een kleurtje te voorzien, verandert de hele sfeer in de kamer. Creëer plekjes waar je accessoires neerzet, groepeer deze en combineer met hoogtes. Voorkeur voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Wij hebben gespecialiseerde stylisten die vaak in Spanje zijn en uw interieur kunnen aanpassen aan de “look and feel” van deze tijd. Zo creëren wij voor u een plek om eigentijds te leven, een plek om heerlijk te wonen.

5. Villa verkopen

Wilt u uw villa in Benissa, Calpe of Moraira aanbieden via onze website? Dat kan. Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. Tijdens deze afspraak geven wij u een indicatie van de waarde van uw villa en leggen wij u duidelijk uit wat u van ons mag verwachten.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

CONTACT OPNEMEN

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Compare