Droomhuis

Echt genieten van uw eigen vakantiewoning

Benissa Costa is één van de meest gewilde locaties aan de Costa Blanca. Naast recent gebouwde villa’s zijn veel villa’s gebouwd in de jaren ’80 en ’90. Om uw zoektocht te vereenvoudigen hebben we onze portefeuille in 3 type woningen gecategoriseerd:

Bestaande woningen zijn goed onderhouden villa’s en kunt u direct gaan bewonen. Met wat kleine aanpassingen kunt u direct genieten van uw nieuwe villa onder de zon. Opknapwoningen moeten gemoderniseerd worden. Bij zo’n renovatie komt nogal wat kijken. Gaat het bijvoorbeeld om kleinschalige aanpassingen, zoals aanleg van een airco-installatie of keuken of wordt de woning geheel aangepast aan uw wensen en eventueel vergroot met een aanbouw? Is de bestaande villa sterk verouderd of niet meer geschikt voor bewoning of heeft u een bouwkavel dan is nieuwbouw de beste oplossing. Volgens de huidige eisen en met kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen worden momenteel diverse moderne villa’s gebouwd. Villa’s in de categorie Exclusief zitten in het hogere prijssegment.

Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten is het belangrijk dat er gedaan wordt wat u heeft afgesproken. Wij werken samen met Nederlandssprekende bedrijven die een jarenlange ervaring hebben met bouwprojecten in het gebied. Graag begeleiden wij u tijdens dit proces. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om uw woonwensen te bespreken.

    Compare