Over Ons

Uw villaspecialist voor Benissa Costa, Calpe en Moraira

Zorgeloos investeren in een Spaanse vakantiewoning.

Wij zijn gevestigd in Teteringen (Breda). Vanuit Nederland, maar ook Spanje, helpen wij u graag met uw zoektocht naar uw droomvilla in Spanje. Ons werkgebied is Benissa Costa tussen Calpe en Moraira, maar ook rondom dit gebied verlenen wij onze diensten.

We kunnen onzekerheden wegnemen bij aankoop van uw droomvilla. Want hoe koop je nu een woning in Spanje? Waar vind je de beste locatie? Wat is belangrijk om te weten voor u een woning aanschaft? Wij helpen u met de antwoorden hierop. Deze begeleiding kunnen wij kosteloos aanbieden. In Spanje worden woningen namelijk door meerdere makelaars aangeboden en betaald de verkopende partij de diensten van de makelaar. U zit dus nergens aan vast.

Al meer dan 20 jaar zijn wij bekend in dit gebied aan de Costa Blanca en kennen we de leuke plekjes. Ondersteund door een enthousiast team van Spaanse lokale specialisten met een groot netwerk staan wij dagelijks vanuit Nederland voor u klaar om u te helpen of te adviseren bij diverse vastgoedvraagstukken. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Wij kunnen u ook assisteren bij woninginrichting, verbouwingen en nieuwbouw.

Dynamiek, daadkracht, creativiteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Aandacht voor uw wensen én persoonlijke begeleiding staan voorop. Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord te zijn. Samen met u tot het mooiste resultaat komen is wat ons drijft.

Echt genieten van uw eigen vakantiewoning.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

CONTACT OPNEMEN

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Compare